Libby - App til e- og lydbøger

Nyt på Søfartens Bibliotek – e- og lydbøger

Så er bibliotekets elektroniske bibliotek åbent.

Biblioteket tilbyder elektroniske bøger og lydbøger på engelsk til alle søfarende på danske skibe uanset nationalitet samt til danskere på udenlandske skibe.

Bibliotekets bøger ligger i app’en Libby. Når du har installeret app'en kan du downloade e- og lydbøger direkte til din enhed og læse dem offline. For at downloade bøger skal du have adgang til internettet.

Se her hvordan du kommer i gang med at bruge Libby. Find Søfartens Bibliotek ved at søge på The Seafarers' Library

Du skal oprettes som låner på biblioteket for at kunne låne bøger gennem Libby. Download og udfyld skemaet, eller skriv en mail med nedenstående oplysninger og send det retur til bibliotek@shw.dk.

  • Fulde navn
  • Bruger ID (din personlige e-mailadresse)
  • Password (dit personlige password)
  • Skibsnavn (det skib, du arbejder på lige nu)
  • Rederi
  • Skriv desuden gerne om du ønsker at modtage informationer om biblioteket vedr. nyheder og forbedringer.


Når din bruger er oprettet sender vi dig en mail. 

Ønsker du at læse bibliotekets e- og lydbøger via en anden platform end Libby, kan du finde vejledning til at komme i gang er det også muligt via andre e-bogslæsere.

Det er vigtigt for os at det er de rigtige bøger, vi køber ind, så kontakt meget gerne biblioteket på bibliotek@shw.dk, hvis du har kommentarer eller forslag til bøger.

Folkebibliotekerne tilbyder også engelske e- og lydbøger gennem Libby. Find dem eReolen Global. Du kan have en bruger til begge biblioteker og skifte mellem dem.